Termeni si conditii

Cadrul general
Prezentul Document are caracterul unui contract aplicandu-se site-ului AUTOPULS.RO, serviciilor si continutului acestuia.
Site-ul, serviciile si continutul AUTOPULS.RO va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs a conditiilor din prezentul contract. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre, acest document obligandu-va legal. AUTOPULS poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini.
Site-ul AUTOPULS.RO ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile AUTOPULS.RO includ reclama, diverse anunturi, mesaje administrative neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje.
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul AUTOPULS de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.
Ca utilizator intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", sau "asa cum sunt disponibile", iar AUTOPULS.RO nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a datelor dvs.
AUTOPULS nu ofera nici o garantie ca: serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra; serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; datele si informatiile puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere; orice eroare de program va fi corectata.
Daca vreo prevedere din "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale prezentului acord acestea ramanand in vigoare.
Regulamentul si relatile dintre utilizatori si AUTOPULS vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.
Responsabilitati
In calitate de utilizator al site-ului AUTOPULS va obligati sa respectati instructiunile tehnice si de alta natura care sunt solicitate in paginile accesate.
Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii informatiilor si materialelor pe care le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
Va obligati sa NU faceti urmatoarele lucruri:
a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
c) sa publicati texte, imagini sau afirmatii explicit sexuale;
d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte produseinformatice cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
e) sa incarcati, postati, difuzati sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
f) sa incarcati, postati, difuzati sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
g) sa promovati sau sa furnizati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, sa promovati ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";
AUTOPULS nu garanteaza credibilitatea si acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori;
AUTOPULS isi rezerva dreptul de a indeparta asemenea utilizatori datorita incalcarii termenilor si a conditiilor sau a legii, sau isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale.
Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, AUTOPULS.RO nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor AUTOPULS.RO, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, AUTOPULS (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura.
AUTOPULS nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. AUTOPULS nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site.
AUTOPULS nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, sau de alta natura rezultand din:
a) imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului AUTOPULS.RO;
b) acces neautorizat, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor
dumneavoastra;c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului AUTOPULS.RO;
d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Materialele descarcata sau accesate pot fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul.
Confidentialitate si drepturi de autor
AUTOPULS nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.
Continutul site-lui, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea AUTOPULS.
Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a AUTOPULS, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi.
AUTOPULS nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei sau pe care le postati. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati AUTOPULS permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmita, publice, reproduce, modifice si sa le traduca, de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis si are dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener AUTOPULS. Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus.
AUTOPULS are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.