|
În data de 9 aprilie 2013, la restaurantul Noblesse, Iceburg Distribuție va lansa pe piața românească Limoncello la Cucina, un produs realizat de Vinalcool SA Giurgiu, după o rețetă italiană.
......................... .Lichiorul de lămâie denumit limoncello, de regulă, este considerat un digestiv, adică se consumă simplu după cină sau o masă copioasă. Dar acesta poate fi utilizat atât în preparate culinare, cât și la prepararea de cocktailuri.
....................................................
Originar din Italia, realizat din lămâi Sorrento sau Sfusato, limoncello a fost folosit în bucătăria italiană la prepararea unor rețete de mâncare, precum Riso al Limone.
.................................................
Pentru obținerea produsului Limoncello la Cucina au fost utilizate ingrediente naturale de proveniență Italia, fiind creat după o rețetă tradițională a unui maestru preparator cu o experiență de peste 50 de ani în industria băuturilor alcoolice. Producția acestei băuturi este realizată la standarde europene după managementul calității HACCP, iar materiile prime și ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate.
|
|